Jeste li zainteresirani za rješavanje izazova? Jeste li spremni za nove prilike koje farmaceutska industrija nudi? 


 

Mi donosimo životno važne lijekove milijunima ljudi I prva smo inovativna farmaceutska kompanija u Sloveniji i nalazimo se na raskrižju najnovijih dostignuća u medicini i inovativnoj digitalnoj tehnologiji. Pridružite nam se u kreiranju medicine. Naša vizija je, da kroz revolucionarna istraživanja preobrazimo života pacijenata u čitavom svijetu. 

 

Novartis sprovodi istraživanja u sljedećim područjima: 

 

Proizvodnja, znanost i tehnologija - Suradnici na ovom području uvode procesna i tehnička poboljšanja te brinu o prijenosu tehnologija u suradnji sa stručnjacima iz područja razvoja, proizvodnje, inženjeringa, lanca opskrbe i drugih funkcija. 


Inženjering - Na ovom području suradnici kao tehnolozi proizvodnog inženjeringa odgovorni su za održavanje i dostupnost opreme za proizvodnju, uvođenje tehničkih i tehnoloških poboljšanja te sudjelovanje u investicijskim i drugim projektima. Možete se iskušati u području automatizacije, pouzdanosti, projektnog rada ili pokretanja i kvalifikacija. 


Proizvodnja - Suradnici na ovom području brinu o kvalitetnoj provedbi i upravljanju postupcima u proizvodnji tvari, poluproizvoda ili proizvoda s najnovijom kompjuterski vođenom tehnologijom.


Kvaliteta - Suradnici na području kvalitete, odgovorni su za planiranje i provođenje analitičkih studija (razvoj, verifikacija, validacija i prijenos metoda), sudjelovanje u razvoju, implementaciji i provjeri usklađenosti internog sustava kvalitete, smanjenje rizika povezanih s kvalitetom proizvoda i smanjenja troškova loše obrade. 


Lanac opskrbe i logistika - Suradnici u ovim odjelima su svakodnevno u kontaktu s jedinicama Novartisa diljem svijeta. Osiguravaju pravilan balans između opskrbe i potražnje, postavljanje i nadzor nad provedbom optimalnog plana nabave, a u cilju poboljšanja suradnje, kako sa kupcima tako i sa dobavljačima proizvodnih kapaciteta.  Također, za eksterne klijente,  vode, razvijaju i provode aktivnosti cijelog životnog ciklusa proizvoda, od lansiranja do ukidanja. 


 Što nudimo: 

  • Priliku za rad u globalnom i multikulturološkom okruženju. 
  • Suradnju s vrhunskim stručnjacima iz različitih područja. 
  • Prilagodljivost i hibridni način rada.
  • Fleksibilnost rada koji osigurava balans između privatnog i poslovnog života. 
  • Dinamično radno okruženje koje pruža mogućnosti daljeg razvoja. 
  • Poslovno okruženje koje prihvaća raznolikost i teži jednakosti. 


Aplicirajte na zvaničnoj stranici Novartisa i otvorite vrata neograničenim mogućnostima. Postanite dio inovativnog tima koji mijenja svijet i sudjelujte u stvaranju medicine s nama.