Vas navdušuje reševanje izzivov? Ste pripravljeni na nove priložnosti, ki jih nudi farmacevtska industrija?


Prinašamo življenjsko pomembna zdravila milijonom ljudi. Smo prvo inovativno farmacevtsko podjetje v Sloveniji in smo na stičišču najnovejših dosežkov medicinske znanosti in inovativne digitalne tehnologije. Pridružite se nam pri soustvarjanju medicine. Naša vizija je preobraziti življenja bolnikov po vsem svetu, skozi revolucionarno raziskovanje.

V Novartisovih operacijah se izvaja delo na področjih:

Proizvodnja, znanost in tehnologija - Sodelavci na tem področju uvajajo procesne in tehnične izboljšave ter skrbijo za prenos tehnologij v sodelovanju s strokovnjaki s področja razvoja, proizvodnje, inženiringa, oskrbovalne verige in drugih funkcij.

Inženiring – Na tem področju so sodelavci kot tehnologi proizvodnega inženiringa odgovorni za vzdrževanje in razpoložljivost opreme za proizvodnjo, uvajanje tehničnih in tehnoloških izboljšav ter sodelovanje pri investicijskih in drugih projektih. Preizkusite se lahko na področju avtomatizacije, zanesljivosti, projektnega dela ali zagonov in kvalifikacij.

Proizvodnja - Sodelavci na tem področju skrbijo za kakovostno izvajanje in upravljanje postopkov v proizvodnji učinkovin, polizdelkov oz. izdelkov z najnovejšo računalniško vodeno tehnologijo.

Kakovost - Sodelavci na področju kakovosti so odgovorni za načrtovanje in izvedbo analitskih študij (razvoj, verifikacije, validacije in prenosi metod), sodelovanje pri razvoju, implementaciji in preverjanju skladnosti internega sistema kakovosti, zniževanje rizikov povezanih s kakovostjo izdelkov/učinkovin in zniževanje stroškov slabe kakovosti.

Oskrbovalna veriga in logistika - Sodelavci v teh oddelkih so dnevno v stikih z Novartisovimi enotami po celem svetu. Zagotavljajo ustrezno ravnotežje med oskrbo in povpraševanjem, postavitev in nadzor nad izvajanjem optimalnega nabavnega plana s ciljem izboljšanja sodelovanja s kupci ter dobavitelji proizvodnih kapacitet. Vodijo, razvijajo in izvajajo aktivnosti celotnega življenjskega procesa izdelkov tretjim strankam od lansiranja do ukinitve.

Kaj nudimo:

Prijavite se v Novartisovo bazo talentov in odprite vrata neomejenim možnostim. Postanite del inovativnega tima, ki spreminja svet in soustvarjajte medicino z nami.
Your email address has been verified.